keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Tonnikalakolmioleivät

Tämä resepti on alkujaan serkultani, kulkenut mukana jo vuosia. Maistuu etenkin jos sattuu olemaan kotona yksin, eikä jaksa kokata kunnolla.

Tonnikalaleivät ovat myös loistava retkieväs ja jos täytetyn paahtoleivän jakaa neljään osaan tulee näistä myös hyviä juhlapöydän suolapaloja.

Tonnikalatäyte

4-6      varsisellerin vartta
5         pientä coctailkurkkua
2prk    tonnikalaa paloina öljyssä
3 dl     majoneesia

Avaa tonnikalapurkit valumaan.
Pieni varsisellerit ensin pitkittäin ja sitten poikittain n. 2x2mm kuutioksi.
Pieni coctailkurkut pieniksi kuutioiksi.
Sekoita kaikki ainekset ja nauti paahtoleivän välissä.


Ohjeeseen voi aivan hyvin käyttää kaupan majoneesia, mutta sen jälkeen kun löysin tämän ohjeen, en ole enää majoneesia ostanut, maku on paljon parempi kuin kaupan majoneesissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti